Billetter 2018

 

Salget af billetter er i fuld gang, så køb med det samme, hvis du vil være sikker på at feste med. Der er masser af muligheder for at købe billetter:


KØB ONLINE

Køb din billet online og betal med Dankort, VISA og Mobilepay. Du medbringer billetten som print-selv billet eller på din mobil.

 

KØB HOS THIELE

Du kan også købe din billet hos THIELE i herningCentret og i Bredgade, Herning. Du kan købe billetten hos THIELE frem til lørdag den 26. maj kl. 15.00.

 

KØB VED INDGANGEN

Hvis der stadig er billetter til salg, kan du også købe ved indgangen (billetsalg på pladsen lukker kl. 21.00 begge dage). Vi tager naturligvis forbehold for udsolgt.

 

KØB VIA FAKTURA/BANKOVERFØRSEL

Du kan også købe dine billetter kan købes via bankoverførsel. Send en mail til herningrocker@mail.dk med det ønskede antal billetter og billettype og dit fornavn, efternavn, adresse og telefonnr. Vi sender dig en faktura, som du betaler via bankoverførsel (med angivelse af dit fakturanr.). Når vi har modtaget din betaling, får du et link til billetsystemet, hvor du selv udskriver dine billetter. 
Billetter kan købes via faktura til og med søndag den 13. maj 2018. 
Vilkår for køb af handicap-billetter kan findes under menupunktet Information/Handicapforhold.


VIP BILLETTER

VIP billetter kan kun købes online eller via bankoverførsel.

 

FIRMATILBUD 

Ønsker I et firmatilbud - fx til næste arrangement i personaleforeningen? Så kontakt os meget gerne på mail: herningrocker@mail.dk eller Dan Madsen på telefon 20610242 (dm@dantell.dk).
Firmabilletter sælges frem til 1. MAj 2018, så kom gerne i gang med at planlægge aktiviteterne!

 

Udskriv siden